Posibilități Publicat: 15.07.2024

Cartum la GPeC Summit 2024 București

Cartum la GPeC Summit 2024 București

În 2024, platforma pentru crearea magazinelor online Cartum a început să funcționeze în România. Explorăm activ e-commerce-ul din România și suntem mereu în căutarea de noi parteneri. În mai 2024, Cartum a participat la conferința GPeC Summit, care a avut loc la București.

Conținutul articolului
  1. Despre conferință
  2. Despre Cartum
  3. Rezultate

Pe 20-21 mai, la evenimentul de la Teatrul Național din București, s-au adunat peste 800 de participanți din domeniul comerțului electronic. Platforma Cartum a fost reprezentată de specialiștii companiei și de un stand. Vă povestim despre impresiile noastre de la conferință și împărtășim informații interesante pe care le-am aflat.

Despre conferință

Anul acesta, la GPeC Summit s-au adunat peste 800 de participanți și 20 de speakeri. Conferința a fost dedicată discutării problemelor actuale din e-commerce și marketingul online.

Printre speakerii GPeC Summit s-au numărat experți internaționali:

  • Dale Bertrand — expert în inteligență artificială și SEO;

  • Jessica Best — specialist în marketing bazat pe date;

  • Avinash Kaushik — autor de bestsellere și evanghelist al marketingului digital;

  • David Mannheim — autor și fondator al Made With Intent.

Despre situația actuală a pieței comerțului electronic din România au vorbit directorul general FAN Courier, Adrian Mihai, directorul general eMAG, Tudor Manea, CEO C Solution, Cătălin Maftei și directorul Google în România, Elisabeta Moraru. Conform datelor lor:

  • În primele luni ale anului 2024, piața menține trenduri pozitive, iar indicatorii săi cresc;

  • În 2023, creșterea e-commerce-ului a fost de aproximativ 10%;

  • În România, fiecare al 4-lea cumpărător plătește prin ramburs;

  • 85% dintre cumpărători folosesc aplicații mobile pentru achiziții online.

Dale Bertrand a susținut o prezentare pe tema „Reverse Engineering Google AI: Unlocking New SEO Opportunities”. El a explicat că, pentru a crea conținut, este necesar să fim unici și să creăm totul de la zero. Conținutul obținut cu ajutorul inteligenței artificiale este creat pe baza a ceea ce există deja pe internet. Motorul de căutare înțelege acest lucru și nu consideră acest conținut ca fiind unic.

Despre Cartum

Cartum la GPeC Summit a fost reprezentat de manageri de vânzări și de parteneriat. Standul a atras interesul participanților la conferință, care au dorit să afle mai multe despre noua companie pe piață. Reprezentanții Cartum au vorbit despre posibilitățile și avantajele produsului, au arătat cum arată magazinele online pe platformă și au oferit participanților posibilitatea de a utiliza versiunea de test a site-ului.

Pe lângă întâlnirile cu potențiali clienți, GPeC Summit a fost un loc excelent pentru a stabili contacte cu parteneri potențiali. Cartum a schimbat opinii și experiențe cu alți reprezentanți ai e-commerce-ului românesc și a discutat despre proiecte și planuri comune. Sperăm că aceste întâlniri vor avea o continuare și că în viitor veți vedea rezultatele colaborării Cartum cu alte afaceri românești.

Rezultate

Cartum mulțumește organizatorilor și participanților la conferința GPeC Summit pentru experiența interesantă și networkingul activ. Datorită summitului, la integrările existente cu PayU, Stripe și Fan Courier, în curând vor fi adăugate noi servicii românești relevante.

Lansați magazinul online
img
Testare gratuită 7 zile