Oferte promoționale Actualizat: 08.03.2024

Creați un magazin online Cartum cu integrări gata făcute cu Paynet și NovaPoshta

Creați un magazin online Cartum cu integrări gata făcute cu Paynet și NovaPoshta

Cartum, Paynet și Nova Poshta și-au unit forțele pentru a vă oferi cea mai bună soluție pentru comerțul online în Moldova.

Conținutul articolului
  1. Capacitățile Cartum
  2. Integrarea cu Nova Poshta
  3. Integrarea cu Paynet
  4. Ofertă promoțională de la Cartum, Nova Poshta și Paynet
  5. Migrare gratuită pe Cartum de pe Price.md, WooCommerce și OpenCart
  6. Să rezumăm

Creați un magazin online modern pe Cartum și deveniți proprietarul unei afaceri de succes în Moldova. Cu Cartum, veți uita de angajarea programatorilor, dezvoltarea îndelungată și bugetele mari pentru crearea unui site. Oferim o soluție gata care vă va permite să lansați vânzările online în câteva zile.

Cartum este un constructor pentru magazine online creat de fondatorii Horoshop. În 9 ani, am devenit unul dintre liderii e-commerce-ului ucrainean și servim peste 8.000 de magazine online, care generează peste 1 milion de comenzi pe lună. Am folosit experiența, cunoștințele și realizările noastre în Cartum, pentru ca dvs. să obțineți un instrument eficient pentru crearea afacerii dvs. online.

Capacitățile Cartum

Un site pentru vânzări online pe Cartum este un substitut pentru dezvoltarea clasică și renunțarea la așteptarea îndelungată pentru crearea unui magazin online. Acum nu mai trebuie să așteptați ca site-ul să fie dezvoltat - toate funcțiile pentru vânzări, designul și integrările vă așteaptă deja. Obțineți acces la ele imediat după aplicare. Nu aveți nevoie de servicii suplimentare de la programatori sau de cunoștințe tehnice.

Creând un magazin online pe Cartum, veți avea:

  • limbile română și rusă pe site implicit, cu posibilitatea de a adăuga orice noi versiuni lingvistice și moneda de vânzare;
  • peste 100 șabloane cu design modern, gata pentru diferite nișe;
  • suport prin chat în panoul de administrare al site-ului - acolo puteți comunica cu specialiștii platformei noastre și puteți obține răspuns la toate  întrebările legate de produs;
  • integrări cu serviciile de plată online și livrare, precum și posibilitatea de a conecta orice alte integrări prin API;
  • funcții pentru vânzările en-gros;
  • un site tehnic pregătit pentru optimizarea motoarelor de căutare, cu toate instrumentele necesare pentru un specialist SEO;
  • o versiune modernă a site-ului mobil și multe altele.

Site-urile platformei sunt găzduite pe serverele din Franța, ceea ce asigură funcționarea lor sigură și stabilă. Găzduirea, protecția magazinelor online împotriva atacurilor hackerilor și alte momente tehnice, cum ar fi actualizările site-ului, sunt gestionate de specialiștii platformei. Datorită acestui fapt, antreprenorii își pot dedica tot timpul afacerii, fără a se ocupa de rezolvarea problemelor tehnice. Tot de ce aveți nevoie este să configurați și să completați site-ul, să achitați  abonamentul și să conectați domeniul. Astfel, puteți lansa rapid și ușor propriul magazin online de la zero.

Integrarea cu Nova Poshta

Nova Poshta este un serviciu internațional de livrare expres cu rădăcini ucrainene, care funcționează în Moldova din 2014 și a devenit deja serviciul preferat de cetățeni. În acest timp, compania a deschis 21 de oficii poștale și 260 de poștomate  pe întreg teritoriul țării, precum și puncte partenere de ridicare Pick Up, unde clienții pot primi coletele aproape de casă. Termenul de livrare a coletelor prin  Moldova este de la o zi.

Compania oferă atât servicii de livrare locale, cât și internaționale. Preluarea și livrarea coletelor se efectuează la orice adresă din Moldova. Integrarea cu Nova Poshta permite cumpărătorilor să aleagă oficiul poștal, poștomatul sau punctul Pick Up dorit la plasarea comenzii, ceea ce facilitează semnificativ interacțiunea cu magazinul și îmbunătățește confortul utilizatorilor. Iar livrarea prin curier permite clienților să primească coletul la orice adresă din țară.

Integrarea cu Paynet

Paynet este un sistem de plată din Moldova, care permite achitarea comenzilor online prin intermediul cardurilor bancare și a portofelului electronic. Conectând integrarea cu serviciul, veți oferi clienților posibilitatea de a achita comanda rapid și convenabil. Pentru a crea un cont de afaceri pe Paynet și pentru a conecta ulterior integrarea, este necesar să aveți o companie înregistrată în Moldova. Detalii despre conectarea integrării găsiți în instrucțiunile noastre.

Ofertă promoțională de la Cartum, Nova Poshta și Paynet

Pentru a vă ajuta să lansați afacerea și a face începutul mai ușor - Cartum împreună cu partenerii Nova Poshta și Paynet, vă ofere beneficii avantajoase:

  1. La crearea unui magazin online pe Cartum, obțineți 2 luni de abonament gratuit, după prima achitare Condiția principală a promoției este să creați un site pe Cartum și să fiți client al Nova Poshta sau Paynet. De asemenea, specialiștii noștri pot migra gratuit magazinul dvs. online de pe Price.md, WooCommerce, OpenCart și alte platforme pe Cartum.
  2. Nova Poshta oferă -20% reducere la serviciile de livrare pentru clienții Cartum, după semnarea contractului cu compania. Condițiile promoționale de colaborare vor fi valabile timp de două luni de la semnarea contractului. Important: promoția este valabilă doar pentru clienții  care nu au încă un contract cu Nova Poshta. Dacă deja utilizați serviciile companiei, obțineți 2 luni de abonament gratuit la crearea unui site pe Cartum.
  3. Paynet conectează absolut gratuit toți clienții noi de la Cartum la serviciile sale, pe toată durata promoției.

Perioada de valabilitate a promoției:  29.02 - 30.04.2024.

Creați magazinul online pe platforma Cartum și primiți bonusuri suplimentare de la Paynet, Nova Poshta
Lăsați o cerere
image

Migrare gratuită pe Cartum de pe Price.md, WooCommerce și OpenCart

Dacă aveți deja un magazin online, dar doriți să schimbați platforma pe care este lansat site-ul, noi vă vom ajuta cu acest lucru. Cartum oferă un serviciu de migrare a site-ului de pe Price.md, WooCommerce, OpenCart și alte platforme. De obicei, serviciul costă 2000 de lei, dar din data de  29.02 până la 30.04.24 va fi gratuit. Serviciul include un set de acțiuni pentru transferul conținutului de pe site-ul vechi pe cel nou. Pentru acest lucru, specialiștii noștri:

  • exportă produsele de pe site-ul vechi, cu toate informațiile despre ele, categoriile și filtrele și le încarcă pe site-ul nou;
  • aleg un design asemănător cu cel vechi sau vă ajută să alegeți unul nou, care va face magazinul dvs. și mai bun;
  • configurează versiunea mobilă a site-ului;
  • ajută cu conectarea și configurarea integrărilor.

Pentru a utiliza serviciul - plasați o cerere pe site-ul nostru și informați managerul care vă va contacta referitor la migrarea site-ului pe Cartum. Profitați de oferta avantajoasă  până la data de 30.04.2024.

Să rezumăm

Cu Cartum, veți obține tot ce este necesar pentru funcționarea de succes a unui magazin online modern. Specialiștii noștri vă vor ajuta să migrați site-ul, capabilitățile constructorului vor asigura potențial pentru creșterea vânzărilor, iar integrările cu Paynet și Nova Poshta vor oferi cea mai bună experiență utilizatorilor dvs. Completați o cerere și primiți o perioadă de probă gratuită de 7 zile, pentru a evalua toate avantajele noastre.
 

Lansați magazinul online
img
Testare gratuită 7 zile